Je hebt eindelijk ‘’Het jurkje’’ gevonden voor de bruiloft, het familiefeest of een ander feestje.

Maar nu kijk je in de spiegel of iemand anders wijst je op die vreselijke ondergoed lijnen die je door de zwangerschap nog duidelijker kunt zien. Dat is erg balen! Wat moet ik nu doen toch maar weer een zoektocht naar een ander perfect jurkje, maar dat wil je niet want dit moet hem toch echt worden !

Gelukkig is daar een goede oplossing voor.

Kies voor een corrigerend broekje. Draag niet het standaard corrigerend
ondergoed, maar kies voor shapewear speciaal gemaakt voor vrouwen die in verwachting zijn.

Gelukkig zijn er speciale lijnen met corrigerende broekjes. Met deze broekjes onder je kleding zie je er 9 maanden lang goed uit. Deze shaper groeit
met je buik. De zachte garens rekken mee terwijl je buik groeit.

De standaard corrigerende lijnen knellen je buik af dit is niet lekker voor jou en al helemaal niet voor de kleine die je met je meedraagt.

Gelukkig heb je ook nog verschillende soorten broekjes, heb je een erg kort jurkje kies dan een broekje met korte pijpjes. Is je jurkje wat langer en heb je last van schurende benen kies dan voor een model met een langer pijpje, we hebben broekjes met een pijpje van 10 cm. Dit model brachten ze op de markt omdat veel klanten aangaven last te hebben van huidirritaties in de zomer, ter hoogte van de billen. Dit wordt veroorzaakt door een combinatie van transpiratie en schuren ter hoogte van de bovenbenen. Door de pijpjes 10 cm te verlengen werd dit probleem verholpen. je hebt ook ondergoed met corrigerende lijnen. De keuze is dus reuze.

Wij hebben een collectie met broekjes van het merk mamsy, dit merk komt oorspronkelijk uit belgie

De zwangerschapsSHORT van mamsy zijn een echte ‘musthave’!

Natuurlijk hebben wij ook andere lijnen van andere merken.

Shop ze nu bij mammies fashion

De waardering van www.mammiesfashion-positiekleding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 9 reviews.

Ontvang 10% korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Wij hebben de kortingscode zojuist naar je gemaild.