Don’t 1: Verkeerde pasvorm

Oh wat is het lastig hè, om je leuk te blijven kleden als je zwanger bent. Je bent vaak onzeker over je lichaam en het lastigste is dat je eigenlijk niet zo goed meer wat wel en niet leuk staat. We hebben 3 grote dont’s voor jullie op een rijtje gezet. Hier kun je, je voordeel mee doen!

Waar heel veel zwangeren mee te maken krijgen is dat je heupen ineens enorm lijken!!

Kun jij hier wat aandoen jazeker! Probeer met kleding de extra nadruk op je heupen weg te krijgen. Door de zwangerschap verandert de lijn van je lijf en je look, wat er op neer komt dat er nadruk gelegd wordt op het breedste stuk van je lijf: je heupen. Hoe komt dit? Doordat zwangerschapsbroeken de knoop heel laag hebben, je positieshirt valt op dezelfde hoogte en misschien valt je leuke vestje helaas ook nog op dezelfde hoogte. Dus de knoop, de onderkant van je top én je vestje zitten allemaal op dezelfde lijn en laat dat nou helaas het breedste punt van je heupen zijn, waardoor je daar dus extral nadruk oplegt.

Voorkomen is dus beter als genezen. Hoe verhelp je dit op een simpele manier? Dat kan door deze lijn te doorbreken. Hoe dan? Door een lekker langer vest of jasje te kiezen dan over de lijn van je  shirt valt  of door simpel gewoon een sjaal om te doen.. in de zomer is dat natuurlijk wat lastiger, kies dan voor een langer shirtje of vestje om de lijn te doorbreken.

Don’t 2: Verkeerd kleur gebruik

Tijdens de zwangerschap hebben sommige vrouwen minder kleur in het gezicht waardoor ze erg bleek worden, dit is niet bevorderlijk voor je looks! En dit maakt de vrouwen erg onzeker. Zeker omdat je bepaalde kleuren wilt dragen, maar dit kan totaal misgaan, zelfs zo mis dat andere mensen aan je vragen of je jezelf wel goed voelt of ziek bent. Dit kan jij veranderen. Nu vraag je je misschien af hoe doe ik dat dan?

want wat wil jij uitstralen?  Wil jij jezelf ook weer zeker voelen en dat vooral tijdens de zwangerschap? Dit kan!   Kleuren en kleurencombinaties spelen hierbij een grote rol, maar ook je kledingstyle.

Bij mammiesfashion hebben we een aantal keer per jaar een kleurenanalyse door een professionele kleuren analist. daarbij wordt gekeken naar welk kleurtype jij bent. Er zijn 4 kleurtypes te onderscheiden

De 4 basistypes zijn:

  • Herfsttype
  • Lentetype
  • Wintertype
  • Zomertype

Nadat je kleurtype is bepaald weet en zie je welke kleuren jou kleur weer mooi laat uitkomen.

natuurlijk krijg je dan ook handige tips om uw “foute” kleuren toch nog te dragen.  Want het is toch zonde om dat positieshirt wat jij al had gekocht maar in de kast te laten liggen. Maar het allerbelangrijkste is wel dat je er altijd stralend uit zult zien in de kleuren die bij je passen! Nadat bepaald is in welk seizoenstype u het meest in harmonie bent, worden de kleuren van dit seizoenstype getoond, zodat je kunt zien welk effect de juiste kleuren hebben. Na deze analyse durf je méér kleuren te dragen, zeker wetende dat het de juiste zijn. Lijkt je dit ook handig? Dan kan je je bij ons opgeven voor een kleurenanalyse dit kan via info@mammiesfashion.nl of stuur ons een pb op facebook mammiesfashion.

Don’t 3  kleding kopen waar je jezelf niet prettig bij voelt

Gedachte 1 bij positiekleding ‘’de soepjurk’’  Deze gedachte kan je voor eens en altijd uit je gedachte zetten….. tegenwoordig is er positie/zwangerschapskleding in verschillende stijlen te krijgen dat je er echt niet ‘’raar’’ bij hoeft te lopen. Tegenwoordig kan je hip, stoer, of toch een beetje gewaagde positiekleding kopen. Er zijn positietops, positiejurken of toch een stoere positiejeans in allerlei stijlen te koop. Loopt je buurvrouw in een super stoere jeans met raffels of de bekende gaten? Niet jaloers zijn deze zijn er ook in de positilijn! Dus kwel jezelf niet door in kleding te lopen waar je jezelf niet prettig bij voelt want dat is echt verleden tijd! Hierdoor zul je jezelf niet mooier gaan voelen en niet gaan stralen zoals jij dat zou willen.

We hopen dat je hier wat mee kunt!

Team mammiesfashion Veenendaal

www.mammiesfashion-positikleding.nl

De waardering van www.mammiesfashion-positiekleding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 9 reviews.

Ontvang 10% korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Wij hebben de kortingscode zojuist naar je gemaild.